Wednesday, March 30, 2011

Tak tahan sangat ni...adoyai

Tak tahan! Tak tahan! Tak tahan! Serius aku memang dah tak tahan sangat dah ni..Kalau ikutkan hati kat tepi jalan pon jadi..huwarghh..sangat tak tahan weh..

Hehehe..Sory guys. tetibe ku terjah dengan tak tahan jek. Actually ni hal pagi tadi. Masa nak pergi keje. Harini dek kerana hujan so kami naik ketelah. Aku tak bawa kete sendiri tapi suami hantar. Ntah cemana aku boleh pulak rasa nak terkucil. Memula bolehla tahan tapi kalo dah sejam takkan leh tahan punya. Korang bayangkanlah (boleh mula bayang sekarang) aku start rasa nak terkucil tu lebih kurang pukul 7.20 gitu. Jalan pulak jam giler sbb hujan ramai org naik kete. Stesen minyak pulak memang takde sepanjang jalan tu sampailah lepas opis aku baru ada. So camne? takke seksa jiwa raga aku dalam kete tadi. Serius rasa nak menangis sbb dah tak tahan sangat. Kete pulak jalan terkedek-kedek. Aku pulak dok tekemut-kemut menahan rasa gundah gulana yang tak tertanggung tu..

Sakit betul pundi kencing aku sebab menahan hajat tak sampai. Aku soh suami aku lalu smart tapi dlm smart pon terkedek2 lagi. Aku dah tak tentu arah dah ni. Nak jek ku berhenti tepi jalan tu..Suamiku pulak boleh cakap "botol takde ke? Eh, orang perempuan mana leh buang dlm botol." Nak jek aku sepuk mukenye di saat itu. Bile aku dah merengek kesakitan sbb tak tertahan boleh lak laki mak cakap "sory abang tak dapat tolong." Woi, tolong senyap boleh tak????

Akhirnye lepas sejam menahan rasa barulah aku berjaya melunaskan hajat terpendam. Nasib baik pintu visa section dah bukak so tak yah aku masuk opis. Lega weh...tak mo lagi jadi lagu ni.. Tibe2 rasa nak bukak satu stesen minyak on the way ke opis aku tu. Kalo orang lain jadi macam aku jugak memang haru...huhuhuu

7 comments:

nusha said...

alah,atas kusyen kete tu kan bleh..hahaha...

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

hahah....amboi laki akk...cubit peha dia sekali..leh buat lawak lak time2 tu...kang kalu kerusi basah..jgn salahkan akk lak..ehheheh

azzey said...

Hadoiyaiii! blh sakit jiwa mcm nih..:)

azzey said...

klik ur HB

AnneRaini said...

nusha: habislah hancign bau kereta nanti kalau akak lepas kat situ gak..huhuhu

AnneRaini said...

nana: tu la pasal...org tgh kritikal nak buat lawak kurang pandai pulak..:)

AnneRaini said...

azzey: hampir sakit jiwa la jugak.hihihi..thanks ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...