Monday, April 25, 2011

Farewell Party

Farewell party for Ambassador yang akan balik this thursday. Aceli party ni dah 2 minggu dah..Hahaha baru hari ni nak upload. sunguh lembab sekali kuasa tujahan aku ni..Bukan malas(sebenarnye ada sikit) tapi banyak kerja yang perlu dibereskan. Baru sat-sat ni keje aku settle. Dapatlah dating dgn blog jap.

Aku bukannya dijemput untuk menghadiir party ni tapi sebenarnya aku kena duty. Keroje le namanya. Takde ape nak cerita sangat pun saje nak letak gambar..Tak bertahun duty kat Ambassador's residence tapi baru hari ni terfikir nak amik gambar..huhuhu



Eh,eh, nampak cam kurus la pulak..sila jangan tertipu sebab aku masih belum kurus lagi....baju ni telah berjaya memberi ilusi kurus padaku..hehehe

Ala...tak sempat nak pose..Dah aku sorang jek yang tak pandang kamera..

Antara yang duty on that day...Ramai lagi officer yang join tapi tak amik gambar ler..busy..




Amik gambar lagi.tukar photographer pulak... Yang pakai dress kotak2 tu bini bos aku....




Khusyuknye aku buat keje.. Aku kena buat registration. Dahla hujan lebat giler.. Panas pulak tu..



Sempat lagi tu posing. tak pasal2 aku jek bunga yang ade kat sini. Yang lain registration kat dalam. Aku terpaksa stay kat luar dek kerana ketidakcekapan officer yg bertugas..huh, nasib baik aku ada tau... tu pun tak reti nak bersyukur..(ah malaslah nak citer lelebih)


ha..tu je..takde citer pun..gambar jek..daaaaa......

1 comment:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pic last tu..amboi....

tamak ni smpai 3..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...