Saturday, April 16, 2011

Keputusan bodoh

hello....hello.....korang yang jadi juri maharaja lawak ni tido ke semalam?????Ataupun korang dah buta or bodoh sampai dah tak boleh nak bezakan yang mana bagus dan yang mana menyakitkan mata dan telinga. Agak-agaklah kan kalo ye pun nak menyokong dan memberi peluang pada peserta2 yang dah memang tak kelakar tu. Aku tak fahamlah apa yang kelakarnye amir tu? Tetiap minggu persembahan lawak memang sangat menyedihkan sampaikan aku rasa malu untuk panggil, die pelawak. Yang aku rasa yang sesuai adalah pembodoh sebab die memperbodohkan diri die sendiri setiap minggu.

Keputusan malam tadi adalah yang paling bangang dalam sejarah raja lawak. Si Amir yang dah tentu2nya tak boleh melawak dapat kekal dlm maharaja lawak. Hello ini maharaja lawak okay. Lawak amir tu tahap persembahan sempena hari penyampaian hadiah budak sekolah tadika je tau. nak gelar raja lawak pun tak layak inikan pula nak teruskan perjuangan dlm maharaja lawak. Aku rasa Astro dah buat satu tindakan yang bodoh dan juri semalam pun dah buat satu keputusan yang sangat bangang dlm sejarah.

Aku bukan penyokong tegar R2 tapi at least R2 punye persembahan way better than budak tak cukup inci tu. Ye mungkin malam tapi die kurang best tapi apa bestnya lawak amir???terkinja-kinja macam orang bodoh tak tahu hujung pangkal tu lawak ke? menyampah adelah. R2 baru sekali buat persembahan tak best terus korang singkir. Yang amir setiap minggu tak best tu kenapa korang tak singkir? jgn nak salahkan undi sebab 50% datang daripada juri. so sekarang sudah terang lagi bersuluh memang juri yang bodoh. Ye, aku ulang sekali lagi, juri bangang!!!

Tolonglah keluarkan amir. Aku dah naik benci dah dengan lawak tak sampai die tu.. VOTE AMIR OUTTTTTT....

Bukan emosi tapi ada yang tak betul di sini.

6 Magic Words:

manggosteen said...

r@ keluar ke smlm?ish tak patut betul..amir tu sptutnya tak payah masuk pon..harapkan ayat im sory je la..dah la lawak pun tak lawak..

AnneRaini said...

haah R2 yg kelaur..tula geram sgt ni..amir tu dahla xkelakar..bosan pulak tu..eii benci betul..

nn said...

salam
hehehe...comel jer baby akashah tuh. anty dah jumpa dia. petang semalam kat kafe malaya. xtaulah mama akashah perasan ke tidak cos duk sibok makan..hehehe...
nak tegur, malula pulak..lalalal

Khamiza-Khalisha said...

serius masa diaorang bg tau Amir terselamat, memang bengang tah papa..hmmmm R2 yang best lak kuar, smua geng maharaja lawak pun geleng kpala amir ada lagi..

Khamiza-Khalisha said...

memang betul2 bangang,, geng maharaja lawak pun ada yg geleng pala amir stay lg R2 plak out..

nn said...

heheheh....
betullah...
betul2 duk sebelah anne...
yg ada kanak2 ribena 3 orang tuh...
lalalala...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...