Wednesday, April 13, 2011

Secret Recipe

Kejadian berlaku semasa hari jadi my husband 23 march yang lepas.. See memang basi dah citer ni.. Akupun tak buat wish untuk suamiku dalam blog. Bukan ape tapi sebab aku demam so memang takde mood nak berblogging. Lepas balik dari kampung haritu aku kena demam panas melampau hingga mencecah 39.8 degree celcius. Sampai doktor nak cucuk punggung aku sebab terlalu panas. Dahla demam panas, lepas tu sampai 4 hari pulak tu. Rugi mc aku. So birthday suamiku ni adalah pada hari keempat aku demam. Aku memang ajak my husband keluar pergi jalan2 sebab aku rasa kalau terus duduk rumah aku akan terus demam. So petang tu kamipun keluarlah. Kebetulan mak dengan abang akupun ade kat rumah. So dapatlah sambut besday husbandku dengan makan kat Secret Recipe. Makan2 saje tanpa kek pun. Gambar pon tak banyak sebab mood kelaut. Biasalah orang demam. Dah separuh dah baru nak amik gambar. Aku dengan suamiku amik chicken cordon bleu. Tapi aku rasa, rasa die tak sesedap secret recipe kat alamanda la.. Kureng sikit. Ke sebab aku demam so tekak aku tak sedap??? Suamiku tak cakp pape pon. Die kate okay jek..hahaha
Alamak muka tak boleh blah. Nampak sangat ketidaksihatan aku masa ni.. Tapi gagahkan diir jugak sebab esoknye kena gi keje. Dah lama dah mc.


Kasyah makan kentang goreng je la ye. Masa ni dah petang and memang waktu makan die tapi aku tak bawa die punya nestum. Sumbat jela dengan kentang goreng ni. Hihihi.


Lepas makan kami singgah kedai baju depan secret reipe ni. Dapatla belikan my husband kemeja dgn seluar slack. Kire hadiah besday la ye. Tak tahu nak bagi ape..hehe.


Okaylah..malas pulak nak merapu lebih2...daaaaa...

3 Magic Words:

ainnoraini said...

baru jer mkn masa lunch smlm...

selamat pagi...

ieda said...

sibbb baik last week akak dah makan ekekke :))

AnneRaini said...

makan masa demam tak best. tak selera...hihii (alasan nak makan lagi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...