Friday, April 29, 2011

Takmo! Takmo! Takmo!

Korang sejuk tak? Aku kan sejuk giler sekarang walaupun hujan dah berhenti dan matahari dah menmpakkan sinarnya. Aku tengok orang lain (in my office) selamber jek. Takde sibuk cakap sejukpun. Aku sorang jek terkemut2 menahan sejuk.

Memang sejuk bangat deh. Seram sejuk ni selalunya nak demam. Start petang semalam ada rasa seram sejuk. Balik rumah aku terus telan panadol. Kul 8 lebih dah ZZZZZ.. Anak aku gomol2 akupun aku buat dek jek. Serius rasa semacam. Bajet pagi ni okay tapi nampaknya macam tak. Sejuk giler sampai menusuk ke tulang. Adoyai.takkan nak demam lagi. kalau macam ni tetiap bulanlah aku cek in klinik. Tension.

Nak buak guane nak kasi badan peluh ek?? Takkan nak berlari keliling opis pulak. Kdg2 aku kalau kena panas bukan makin berpeluh tp makin demam...Dahla baru pukul 11.30. Lambat lagi nak balik. Petang ni nak drive balik kampung pulak. Suami tak ikut sebab die ada final exam esok. Takmo demam.....

daaaaaaaaa....

3 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nak kasi bdn peluh ea..

meh ikut cara sy...

p kat belakang peti sejuk tu,kan ader haba..gesel2 la bdn kat situ.. =)

AnneRaini said...

peti sejuk kat opis ni kat dinding..tak boleh acces..cume leh bukak pintu dgn tutup pintu jek

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak..yerke kak??alahai,ubah la jap...

ala,dia balik perak pon,still umh jauh.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...