Tuesday, May 24, 2011

Apelah pulak masalahnye..

Dah aku ade saki baki mood rajin tetibe tak boleh pulak ank upload gambar masuk dlm blog...Bengkek betul aku. Dah try byk kali asikler tak boleh. Gamaknye blog ni tak bagi aku nak tayang gambar masa pergi genting haritu...Takpelah cube ptg kang..tak pun esok jek...

Skrg aku dlm mood happy gilak...Aku dah book dah tiket pergi Bandung.. Berdua saje with my friend Izan. Siyess suker... My husband takleh nak kate ape dah... Mula2 die keberatan gak tapi bile aku kate kalo nak ikut die kena support sume terus die bagi aku pergi sendiri..huhuhu. Murah beb tiket aku beli..tiket rm10..insurans rm21. tax Rm25 dan seat Rm12.. So total pergi balik baru Rm98. Best. Tak sampai seratus. Tak sabar nak pergi. Tapi lambat lagi. April fool tahun depan baru aku pergi. Sekarang fokus pada Sabah bulan 9 ni...Siyokkk!

So sesapa ade tips menarik pasal Bandung bolehlah share dgn aku ye. Nak bagi no supir pon boleh...

daaaa..........

2 Magic Words:

Mamamya said...

wahhh..seronoknya pi bandung...semakin ramai kawan2 yg dah selamat sampai ke sana...

AnneRaini said...

mamamya: tgk org lain tu yg hati ni berkobar gak nak pergi...nekad ni..hahaha..jom ikut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...