Friday, May 27, 2011

Hasil tangkapan

Betulkan aku guna tangkapan sebab orang cakap capture picture tu tangkap gambarkan??? Ke ambil gambar? Ah, lantaklah bukan masuk exam bahasa melayu paper 2 pun. Saje jek nak share gambar yang aku amik guna teknik bokeh.. Masa ni memang tak terrer lagi sekarang cam dah faham sikit. Suami aku lagi terrer sekarang. Yelah die dapat pengajaran free dari opismate die yang dah tahap pro. Aku tak terrer takpe sbb aku lebih suke jadi subjek. Kate cantik...(hah sile lempang diri sendiri sebab tak mampu menerima kenyataan aku ni..)

Pokok anggur depan rumah mak aku.. Ape? tak caya? Hello kat depan rumah mak aku memang ada pokok anggurlah. Anak pokok anggur ni aku beli kat MAHA tahun lepas. Siyes tak tipu tapi tang anggur tu aku tipulah sbb pokok anggur ni belum berbuah tapi abang aku saje jek letak anggur plastik..hihihi

Bunga mawar di taman larangan... Wangi seh bungi ni..Korang ade bau tak? Hah, bau busuk? Kalo korang bau busuk ni kompem mesti sebab korang tak mandi lagi...Takkanlah korang leh bau bunga dlm pc so mmg kompemlah tu bau korang tu..huhuhuh

Bunga tahi ayam..bunga ni memang busuk tapi lawa. Ini ibarat wanita2 di luar sana yang cantik rupa paras tapi perangai mengalahkan setan.. Hah macam bunga tahi ayam nilah..cantik rupa tapi busuk baunya..hahaha

dahlah aku dah tak tahu nak merepek ape lagi...daaaaaaaa

p/s: mak aku dtg malam ni..Best!

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...