Friday, May 20, 2011

Masih

Masih lagi dalam keadaan kurang sihat. Badan rasa sakit2. Demam dah kebah dah tapi saki baki sakit tu dok ada lagi. Ingat nak hapdate pasal cuti hari wesak haritu. Gi jalan-jalan yang mengabihkan boreh yo sebona eh.. Hahaha tapi sebab nak memuaskan hati sendiri so pergi jugak lah..

Aku pun nak hapdate pasal aktiviti mandi manda Kasyah kat kolam kecik masa balik kampung.. Gambar dah transfer dah dlm laptop tp aku tak masukkan dlm pendrive bawa gi opis...Nantilah..Badan tak sihat ni mood memang kelaut...Kepala rasa nak landing jek ni..

daaaa....

4 Magic Words:

Fieza79 said...

kesian nya tak sihat lagi...
dh sihat nnt cpt keluar kan cerita jenjalan tu ok...

ieda said...

take care dik ..
makan ubat tau :)

AnneRaini said...

kak fieza: tulah pasal..terus hilang mood nak citer pasal jln2

kak ieda: thanks ye.

AnneRaini said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...