Wednesday, May 18, 2011

Semangat...

..down harini..Mula-mula berkobar ak update blog tapi tetiba mood kelaut.

Bengkek dengan seorang minah ni yang aku rasa sangat tak jujur.

Yang buat aku jadi sentap tu bile aku tegur die, die buat seolah-olah aku ni yang salah.

Die pulak yang betul.

Eh, aku rasa aku dah cukup bersabar dah.

Kalau tak dah lama dah aku maki hamun.


So sekarang memang malesss sangat nak update.

Nak bw pun takde mood.

Pada yang dah tinggalkan jejak, insyaallah esok aku jenguk korang ye.


Hari ni malesss!

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...