Thursday, May 26, 2011

Syoknye mandi kolam

Hah aku sebut mandi kolam ni jangan pulak korang ingat aku dah kaya boleh letak swimming pool kat rumah. Namapun duduk atas angin memang bermimpilah nak berumahkan swimming pool ni. Kejadian mandi2 kolam ni dah 2 minggu dah. Masa balik kampung 14hb haritu. Saje jek aku rendam Kasyah dalam kolam plastik ni. Kolam ni dah lama dah aku beli untuk anak2 sedara aku. Pastu abang aku dok ingatkan aku yang kolam ni wujud lagi dan masih boleh diguna. So akupun terus paksa abang aku pam kolam ni jam jam tu jugak. Hehe dapatlah si Kasyah ni melepaskan gian nak mandi kolam. (Masa gi pool presint 9 die dpt tgk jek..tak dpt mandi sbb takde kelengkapan die)

memang meroyan Kasyah mandi kolam. Kalo boleh nak tido terus dalam kolam ni. Suke betul. Ade pulak sepupunye melayan makin seronoklah die. Beronok-ronok jadinya..

Habis basah beranda rumah mak aku. Mana taknye Kasyah asik tepuk asik tu. Ingat weekend ni nak bawa die pergi kolam kat KLCC lah. Kasi die mandi kolam puas2.





Sampai merah mata main air. Kecut segala jari tapi still takmo keluar lagi. Last2 aku angkat jek sbb dah lama sangat. Marah die sebab die nak main air lagi. Anak aku ni memang sejak lahir lagi suka mandi. Sampai sekarang kalo lepas mandi die menangis sebab nak main air lagi. Kasyah..Kasyah.kalo dah besor tak pandai berenang jugak aku tak tahulah..hihihi

daaaaa........

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alamak..

malula aunty tgk kasyah cmni.. =)

AnneRaini said...

auww..cekci..hihihi

MataHati @ MH said...

alala comelnya duduk dlm kolam tu.. bukan main heppi dpt main air..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...