Tuesday, May 31, 2011

Taman lagi..

Ikutkan hati memang malas aku nak datang kerja..Forget the past? Sory kalo hari2 pandang muke ko, mmg taklah aku nak forget ye...Remember forever.. Harini memang sakit mata sbb terpaksa tengok die walaupun aku dah cube sehabis baik utk langsung tidak tengok die tapi still nampak sipi2..huh,nyampah I!.. Okaylah enough with the menopaus stupider, saje aku nak letak gambar pergi taman weekend last 2 week. Sekarang ni weekend jek mmg bawa Kasyah pergi taman beriadah. Last week jek tak pergi sbb aku kene kerja hari ahad. Ni kat taman Sri Empangan Putrajaya..

Tak nak pegang tangan okay...Nak bebas jek...



Gambar dah cantik dah tapi ade air liur pulak..spoil betul..huhuhu



Ape benda yang aku pandang ni hah?? Nampak beria. Macam nampak kete kena saman polis..hahaha





Panjat gelongsor. Kalau aku tak pegang nak panjat sendiri. Macam terer jek.




Itu sajelah. Kebetulan masa ni kawan suami aku dtg sekali sbb nak amik gambar so mmg melayan die klik sane klik sini jelah. Kawan2 suami sume dah pro.. Kami baru nak mula..okaylah..malasnye nak taip lagi... Nak fikir design utk website opis pulak..

daaa........

5 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai..comei nya kasyah..

brape berat dia kak??

nmpk berat je..heheh..

AnneRaini said...

nampak macam berat tapi berat die lom 10 kilo pun..next month baru nak timbang lagi..bulan lepas 8.5kg.

MataHati @ MH said...

nampak sepadan sgt warna baju tu dgn si tecit..

Aida Azryn said...

wah. akak pandai design web eh?bestnye. :)

AnneRaini said...

aida: fikirkan idea jek..yang buat orang lain..hehehe..setakat update website sikit2 tu bolehlah..pening nak fahamkan html ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...