Tuesday, June 21, 2011

Ayarkkk..terlebih sudah...

Lunch tengahari tadi agak berlainan sikit. Selalu tu aku makan sekut n teguk air sejuk jek.. Tadi gi makan kat KLCC dengan suamiku. Saje jek ajak dating. Bukan selalu dpt berdua2an.. tupun mula2 die taknak. Aku dah merajuk bagai baru setuju nak dtg...:p


Menu harini, burrito and nachos...Giler kenyang sebab burrito ni quite big jugaklah.. Ade aku amik gambar tapi tak bawa kabel hp pulak. so ini gambar dari en.google. Alah lebih kurang ginilah rupanya.. Harini ada special, beli burrito ni free air dan salad..Memang terbaik...

So sekarang mood lalalala tu dah mari...(lalalalala tu mood mamai2 nak tido ler..) Malam ni takmo makan sbb nnti diet aku punah pulak...huhuhu..

daaaaaa........

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi2..nmpk menyelerakan..

kak!! t bg alamat n nama sume ok..

yg aritu ntah mana sy ltak =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: dah ramai wat entry cmtu..tros sy terjebak..hekhek..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: wah..tp wayang cam wajib dah lau sy date..MAKAN dan kompem!!shopng skit2 aje..

ala,mana gmbr kasyah ni kak????

AnneRaini said...

nusha..

tunggu gambar Ksyah ke?heheh..akak pon geram gak ni..laki akak tu kate jek nak masukkan..tp nan hado... akak tgk tetiap mlm melanguk gak dpn laptop..malam ni akak masukkan sendiri jelah..hehe

Mama Gee said...

tsssedappnyaa...
alah makan skit je...tk effect dietnya...heheeh

kat mana nk dpt benda alah ni..? Food court dia ke?

AnneRaini said...

kak gee..haah kat food court die..kedai popilla sebelah nasi ayam...cubelah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...