Thursday, June 2, 2011

Bodohhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalam paper hari ini ade lagi kes buang bayi. Kali ni bayi tu dicampak dari tingkat (mungkin 5) pangsapuri sampai berkecai kepalanya.. Ya Allah..sedihnye aku.. Apelah salah bayi tu ko buat die macam sampah? Itu manusia tau tak. Ada nyawa. Tak terkata kesedihan aku mengenang nasib bayi malang tu. Takpelah anak, tempatmu di syurga.

Kepada pelaku2 yang dah tak berotak tu, memang aku doakan moga korang nanti mati tak berkubur. Takpun cara mati ko nanti same macam ape yang korang buat pada anak korang tu...Geram betul aku. Tak nak, bagi orang. Jangan bunuh, jangan buang, jangan campak. Kalau tak nak malu jangan buat hal. Kalu aku jumpa sape yang buat ni, memang aku sula jek. Biar padan muka. Lepas tu jgn nak mintak simpati kata 'saya disula..tolong saya!' haah memang aku tolong, tolong tampar muka ko.. Bodoh tak boleh diajar, pandai tak boleh diikut.

&%^#@$*^%$^#&#$$ (aku mencarut)

4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cian dak tu..

biar balasan pelaku sme cm ape yg dak tu rasa!!

siutttt pnye manusia!!

Mamamya said...

sedihhhhhhh...x tau nak kata apa dah...:(((( nak sgt tgk muka org yg berhati bati nih....mcm rasa nak campak dia pulak dr tingkat 5 tu...biar dia tau apa rasanya!!!!! eiiiiiiii....geramnya!!!!!!

Fieza79 said...

kfieza pun geram tgk berita ni semalam..mmg bengong la manusia mcm tuu...nanti dia akn terima la akibat dr perbuatan yg tk pakai otak tuu kan...

AnneRaini said...

tulah..memang rasa nak bagi sepak terajang kat orang yang buat ni..geram sesangat..

(kfieza,sy dgn hsuband smpi tak sanggup nak tgk tv masa berita ni)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...