Tuesday, June 14, 2011

Down..

Entah kenapa harini rasa macam tak motivate langsung.. Rasa down and negative jek. puas aku fikir kenapalah harini aku jadi lagu ni... Nak kena dengar lagu rock ke?? the feeling is like we have done sumthing bad and your boss scold you. macam tulah tapi bos aku mana ade marah aku...

pelik sey awat aku jadi lagu ni....

Ker aku perlukan sugar untuk suntik adrenalin aku jadi tinggi...
Gulakan akan jadikan seseorang tu aktif..
Aku rasa aku macam kurang gula..
Yer aku penah pengsan dek kerana kurang gula dalam darah...
Tapi sbb tu ker????

4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nape ni kakak ku syg??

minum glukosa yer..

@izY@N said...

kalau aku yang selalu down ni apa ubatnye..huhu

AnneRaini said...

nusha: harini kena ot...so kena bertahan smpi mlm...ke sbb kena ot tu yg buat rasa down jek???hihihi

AnneRaini said...

muzai..kalau ko selalu down..cuba ko pergi tmpt tinggi2..mesti up punya..takpun ko pergi uptown jek...hihihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...