Friday, June 10, 2011

Future Malaysian football player???

Kalau ikut mama, mama tak berapa suka anak mama jadi footbal player tp papa tu mmg syoklah.. Siap dah berangan nak belikan boot bola untuk Kasyah. Hmmm..layankan aje.

Comel tak saya? Baju ni papa yang belikan... Gambar hari ahad masa hantar tok maknye balik naik bas kat TBS. Since beg banyak amiklah troli ni. Dah macam kat airport pulak. Kasyah pon apelagi. Jakun nak naik sama. Tu yang ku letak jek atas troli ni..

Suka betul die naik troli ni. Orang panggil pun die wat dek je. Same tak baju Kasyah dgn papa? Tu yang sibuk sgt papa nak belikan baju ni sbb nak same dgn die. Nipun konon nak belikan jersi lain pulak..

Tu je...Nape? rasa cam poyo jek entry ni eh? Ade aku kesah..hahahaha

daaaa.......

4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak nya xpakai mcm ni gak ke??

baru family sejiwa..hakhak..

Mamamya said...

x der poyonya anne...sweet je tgk kasyah n papanya pakai baju sedondon...;)

AnneRaini said...

nusha: maknye takde jiwa bola..segan jek nak pki baju bola ni...camla aku kemaruk sgt..hahaha

AnneRaini said...

mamamya: ramai yg tertengok2 anak beranak tu masa kejadian...sbb bapak asik berkejar dgn ank..ihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...