Monday, June 20, 2011

Hehehehuhuhuhohoho

Korang jangan ingat aku tengah meroyan ke ape letak tajuk gitu gaya... Semangat weh dtg keje pepagi (jgn tak tahu kul 7.45 aku dah tercongok kat opis) sbb nak mengupdate blog. Nak ler letak gambar sambut besday anak bujang aku tuh.. Last2 nan hado...

Malam tadi laki aku beria ckp nak masukkan gambar straight away dalam pesbuk.. Akupun yo yo or jelah pagi ni boleh cilok jek gambar dlm fb tapi rupanya die tak letak pun..hampeh betul... Tu yang senyap sunyi jek blog aku ni. Nak citer apepun tak tahu.... Takkan aku nak cerita betapa gembiranya aku di pagi isnin yang indah ini... Memang taklah...

Harini Kasyah kena cucuk...Tak tahu ape citer... Suamiku yang bawa...Hopefully die tak meraung nak melepaskan diri...hihihi

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xsbr nk tgk pic dia!!

anisalya said...

mcm mana kene cucuk?
ok ke?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nom akk kena!!

ngeh2..tahniah ea..

AnneRaini said...

anis:die tak nangis pon..ok jek.

Chempaka Sari said...

err memang tulisan color ni ke..ke pc saya yang internet lembab. Well tgk gambar jelah, comel baby awak...

AnneRaini said...

tulisan memang kaler cerah sb background lebih gelap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...