Wednesday, June 1, 2011

Lepas mandi kolam..main gelongsor...

Dek kerana Kasyah ni merengek sbb aku angkat die keluar kolam, so lepas tukarkan baju (susah tu nak tukar baju sebab nangis nak main air lagi) terus bawa die kat playground pulak. Baru senyap. Main kejap jek sebab plan nak menyinggah ke Himpunan Sejuta Belia. Tapi bukan terus pergi. Terpaksa balik rumah sbb suami aku nak tukar baju. Yelah bajukan dah basah main air tadi..

Lantaklah nak, kamu nak main apa pun. Yang penting tak jatuh sudah..

Sebenarnya mama die yang beria main gelongsor ni. Nasib baik guard takde nak preeett aku. Dapatlah layan main gelongsor kejap..huhuhu..

Jangan tak tahu gelongsor ni muat2 jek punggung aku..haduila nampak sangat vontots I dah lebar noksss...mencik!

My niece n nephew. Diorang ni setiap kali cuti sekolah mmg datang rumah aku. Suke sbb aku rajin bawa budak2 ni berjalan.

Dengan mak aku yang sabar melayan karenah cucu-cucunya...Syok bile mak ada kat rumah. Balik keje jek sume dah siap. Pagi2 pun tak rushing nak hantar Kasyah pergi taska.

itu sajalah syarat2 do re mi..eh, silap. tu jelah nak citer. Gambar kat himpunan belia tak edit lagi. Nnti kalau dah edit aku masukkan ye..daaaaa......

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

eleh!!mak dia tu sje nak gunakan kasyah..

sbnrnya dia yg nak men sgt gelongsor tu!!hakhak..

p/s: tpksa telan pnadol,kurgkan keskitan..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehhe,kat sne xde ke kotiau kicap??

tp xramai pndai wat walau simple je kt tgk..

nak rasa,maila sni!!

sy blnje..bkn 1,2 skli..heheh..

Rai said...

ni mak dia yang over sebenanya.. hahaha..

LinRosly said...

Assalamualaikum Apa Kabar? Wah! Seronoknya...

AnneRaini said...

nusha: memang mak die yang over..hikhikhik..mak sape lah tu ek..hahaha

akak tak pernah pon jumpe kuetiow kicap ni. Dalam menupun tak penah jumpe.. Masakan org perak ke?

AnneRaini said...

rai: mak die lepas gian..hahaha

AnneRaini said...

lin: waalaikumsalam kak lin..lame tak nampak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...