Wednesday, June 1, 2011

Mandi kolam..kali ni real punya..

Sabtu lepas bawa Kasyah pergi mandi kolam kat Presint 9. Kebetulan mak dgn abang aku dtg bawa anak2 sedara aku. Cuti sekolahkan diorang mesti nak pergi rumah Maksunye.. Lagipun nak melepaskan hajat anak2 sedara aku mandi kolam. Pergi mandi2 kejap jek. Tupun Kasyah marah kami keluarkan die dari kolam. Hahaha..syok die main air.

Mula2 masuk kaki dulu. Test market..hihihi.. Kasyah nampak jek kolam ni terus nak turun dalam air..amboi macam dah besar jek.

Masukkan dalam pelampung ni tapi die taknak. Agaknye tak best sbb kaki jek kena air. Kan die nak masuk dalam air terus..hehehe

Ajak die main air pancut ni dulu. Memang die sangat suka. Pegang pon tak boleh dah. Die main sendiri. So aku tengokkan jelah. Pesan kat anak sedara aku jgn bagi die masuk kolam..

Tengok tu.. Memang tak takut air tapi takut pelampung..hikhikhik

Masuk kolam dengan papa. Aku bawa seluar track tapi tak kuasalah aku nak tukar2 baju ni. Soh suamiku jek masuk lam air. Basah kuyup terus. Bukannya bawa baju. Nasib baik seat kereta leather seat. So tak kisah kalau basah.

Suka suka suka...Gelak besau yekkk...

Papa nak bergambar, Kasyah nak masuk air...Jadilah gambar macam ni...



Lepas mandi bawa Kasyah main kay playground pulak. Kat sebelah jek playgroundnye.. Nanti aku buat entry lain ye..daaaa....

4 comments:

ieda said...

hahahah budak2 memang suke kalau dpt main air nie ..x kiralah kolam ke sungai ke pantai ke .. adehhh iman kita ibu2 punnn leh tergugat kan dik ! :))

ainnoraini said...

seronok ye dia mandi manda..
mesti susah nak ajak naikkan...

biasa la bile dah jumpe air,mandi sampai kecut pun tak pe anak2 ni...

AnneRaini said...

kak ieda: tulah..nasib baik lom reti bahasa lagi..kalau tak mesti dah kena marah..hehehe

AnneRaini said...

ain:memang takmo naik...mandi sampai kecut last2 demam..tu yang susah tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...