Friday, June 3, 2011

Orang lain demam,aku yang cuti.

Harini cuti tapi belom decide nak halfday ke fullday. Kalau rajin tghari kang aku gilah ofis tapi kalo dah rasa syok dok umah aku cuti terus jelah...

Suami aku demam harini. Aceli dari semalam lagi so memang pagi tadi aku dah siap2 nak pergi keje. Sebelum keluar rumah, suami merengek pulak kate kepala pening tak larat nak drive sendiri gi klinik.. So die soh aku cuti jaga die. emm, yelah tu. Nak tak nak terpaksalah aku cuti juga. Kalau aku demam pon aku merengek soh die cuti gak..

Takde ape nak citer..gambar masa himpunan belia tak edit lagi. Nantilah ye...daaaa....

1 comment:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mge encek suami cpt sihat ea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...