Thursday, June 23, 2011

Pra-sambutan besday Kasyah

Since besday Kasyah hari Ahad dan plan untuk buat majlis harijadi Kasyah Jumaat ni, so kami decide nak gak sambut besday die on the day.. So lepas papa balik kelas, kami terus siap2 keluar pergi beli kek. Beli kek yang paling kecik sbb yang makannya kami 3 orang jek. Akupun on diet so takleh makan kek bebanyak...Serammm.. Lepas beli kek, beli McDonald pulak. Belikan Happy meal utk Kasyah tp geram giler sbb budak kaunter tu lupa nak letak free toy kat dalam kotak tu.. Kesian Kasyah tak dapat patung kungfu Panda. Sambut kat rumah saje memandangkan Kasyah sekarang dah semakin susah utk dikawal...Kat rumah nak terbongkang ke nak terbalik ke ade aku kesah?

Acara tiup lilin... Tapi bukan Kasyah yang tiup, mama yang beria.. Die sibuk nak terkam kek tu jek. Memang jahanam kek tu kalau dapat kat die.

Potong kek pulak. Beli kek blackforest jek. Sedap gak. Sampai la ni ada lagi. Takleh makan bebanyak nanti gumuks..Kasyah suka makan kek ni.Sampai comot muke.

One happy family. Set timer kat kamera. Nasib baik Kasyah nak gak pandang kamera. So nampaklah ok sikit gambar ni..

Besday boy...Kemain comot muka. Suke die dapat makan kek yang syedap tu. Pastu melantak2 makan kentang. Beria mama suap burger tapi die lagi rela layan kentang..hahaha.. Last2 mama gak yang habiskan burger tu... Menternak lemak lagi nampaknya...

Tu jelah sambutan kecil2an buat family kami yang kecik ni.. Malas nak letak gambar bebanyak. Sikit2 sudah. Tunggu BBQ esok malam... Barulah betul2 majlis harjadi Kasyah dan mama...daaaaa.....

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kek2..

nak2..

amboi,comeila kasyah bla comot!

Fieza79 said...

ada pra sambutan besday pulak...comel kek tu..esok esok makan besar la ye..best nya ada BBQ..!

SweetLikeWhat said...

happy besday kashah comel.. :D

Kakzakie said...

walau comot auntie tetap geram tengok awak....

Happy Birthday Kasyah sayang...

Mama Gee said...

happy birthday kasyah...
bak skit aunty rs kek tu...
aunty ni peminat kek tegarr...hehee

Bigdaddyz said...

budak2 kalau dapat kek macam tu la rupanya...mmg gelihati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...