Thursday, June 23, 2011

Tebiat..

Since last week, bile aku bawa kete sensorang gi keje, aku akan dengar lagu raya.. Ye, lagu raya ye kawan-kawan... Ni gara-gara dah boring beno aku dengar radio. So lagu raya menjadi pilihan aku. Tapi kalau aku sorang ler. Kalau dengan laki aku, memang die kata aku buang tebiat. Hihihi

Syok ape dengar lagu raya. Happy jek. Lagipunkan sekarang ni tgh musim orang ganti pose. Tu maknanya raya tak lame lagi le tu. Dah bolehle nak fefeeling raya...Lagu raya faveret aku tentulah lagu Selamat hari raya Saloma tu. Itu macam lagu rasmi rayalah tu. Kalau takde lagu tu tak raye le jawabnye..

Aku ingat lagi tahun lepas since bulan 3 aku dah dengar lagu raya. Bukannye apa, masa tu aku pregnant so fikir yang bukan2 tu memang menjadi kemestian. Manalah tau umur tak panjang, tak dapat aku beraya. So sebab takut tak dapat raya, aku bantai dengar lagu raya sampailah aku bersalin. hahaha..poyokan? Biasalah takde experience bersalin lagi...

Eh, korang punye persiapan raya dah siap belom????

p/s:Kasyah demam panas pagi ni..risau hati ni. Hopefully takde pape...

1 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh tempah baju!!
skg musim ganti lak..

dia demam ea..bw p klink cpt2 yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...