Tuesday, June 28, 2011

Terkojut den!!

Pagi ni bukak Nuffy saje jek nak cek visitors..Alih2 tengok kat earning ada 4 B.E. Terkojut eden. Tak sangko lak B.E leh tersangkut kat blog eden ni.. Aku dah perasan ada BE since last week lagi tapi itupun satu jek..yang Proton Exora tu. Aku malas nak beria sbb last time aku dpt BE cume 14sen jek. Yolah blog den ni blog biaso yo. Tak ramai yang nak borkunjung kek blog nan hado den ni... Semalam aku cek ada lagi 1 BE tapi tu pun aku wat dek jek sbb takmo lelebih excited... Tapi hari ni bile ada tambah lagi 2 terus rasa excited tu mari... Polik2. Tapi syukur sgt. Tersangkut gak Be kat blog aku.. SO aku akan lebih rajin lag BW sbb nak maintainkan BE tu.. takmo jadi macam dulu 14 sen jek..tupun tak sampai seminggu..hahaha


Hah, cayo tak cakap den??? Manelah tau tahun ni den leh cash nuffy ni lebih sikit....Rezeki tu....Korang kom layan blog aku...Tengah semangat ni nak BW...Meh2 tinggalkan jejak meh...

11 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

napelah sy xpnh ada gtu..

tu pasal sy curang!! ngeh3..

SweetLikeWhat said...

tahniah dapat BE.. :D

Fieza79 said...

alahai seronok nya ada BE...tahniah..!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tak perrrr gud lck dear...nanti banyak la tuuu

Mama Gee said...

samalah...
mama pun dh lama tak dpt BE..
sekali tgk ada 4....
alhamdulillah...

AnneRaini said...

nusha: akak lepas setahun lebih baru dpt BE tu pun 14 sen jek..huhuhu.. nak curang malas pulak...

AnneRaini said...

Sweet: thanks..tp pelik gaklah...rezekikan..

AnneRaini said...

kak fieza:bukan selalu BE nak jengah kak...

AnneRaini said...

MyaEl:Insyaallah...

nanakimie said...

wah,bnyak tu sis:) kasi maintain ok,hehe...nana nth ble nk dpt:)

Zefa NorAsmara said...

Seronoknya dapat BE.. hehe.. BE blog kami pun pernah sen-sen juga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...