Thursday, July 28, 2011

Delicious

Aduh, citer makan lagi... What to do? Orang nak belanjer I bedal jek. hehe. Harini bos aku belanje sbb malam ni die akan fly back to Japan. Today his last day in Malaysia after 4 years service. Walaupun die tu bos yang suke menyusahkan aku and kadang2 buat aku naik hangin tapi at least die pandai cover balik dengan belanja aku makan. Lagipun aku tak pernah lagi tak buat ape die suruh. Ngomel2 pun aku buat gak sbb die bos. Setiap kali lepas ape2 keje luar yg mengganggu weekend aku die akan belanje makan sbgi terima kasih sbb sudi keje on weekend. Macam tulah everytime.



Gambar dari pakcik google..


Harini kami makan kat restoren Delicious. Asik makan Jepun jek pun boring jugak. Restoren Delicious ni sebelah jek dgn Kirishima. Aku order Pan-seared Crispy skin salmon. Sedap ikan salmon ni. Tapi sos die sikit so macam tak puas. Kulit salmon tu memang crispy. Sedaplah. Yang ni harganya RM39.90. Air pulak aku amik apple juice jek.

Thank bos for the lunch. Hope you will succes in Japan and if you come to Malaysia, do find me so that we can have a little chit chat. Sorry if I've done anything bad and thanks for every RM that you've spend on me. (Still use the microwave you gave me as my weeding gift). Sayonara....

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pasni rindu la kat org yg kerap blnje akak mkn kan?? hakhak..

My Aisy said...

wah tengok itu gambar sudah lapa lah...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: kak,mmg ade blogger gtu..abaikan aje..mereka pon manusia biasa..

kalau kt terkena,apa kt leh wat kan..heheh..

sbr2 yer kak.. hekhek..

Mama Gee said...

salmon adalah feveretssss mama...sedapkan rs lemak2 isinyaaa

SweetLikeWhat said...

seronok dapat bos yang pandai ambil hati kite balik kan.. :)

Mamamya said...

wahhh...boss org jepun ker? mesti anne terror ckp jepun ni.... ;D

Manismadu84 said...

maai...cm tu je rm39.90...rege lauk beleh makan 2,3 hari tu....nasib baik owg blanja kan...kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...