Thursday, July 21, 2011

J Card day

Semalam mamamya bagitau Jusco Tebrau Selatan ade buat J Card day...Uh, jeles hokay sbb Jusco tu jauh dari aku.. Xleh bersama2 merabakkan poket yang dah sedia rabak ni. Tapi tibe2 hari ni tergerak lak hati nak tengok kat FB AEON pasal J card day ni and guest what harini ada J card day kat Jusco Cheras Selatan...Yeayyyyyyy...Super happy sampai rasa macam nak meloncat2 seperti pocong. Okay over..:p


Terus aku sms my darling hubby ajak die pergi Jusco cari baju raya anak sambil boleh beli bra raya mak (oopppss..hahaha). Tapikan memanglah die telah merobohkan menara kesukaan aku aka meranapkan impian seorang isteri yang ketandusan shopping dengan menjawab "malam ni nak tengok bola"... Huwarghhhh...Bengkeknye rasa hatiku ini..

Mulalah aku buat drama sedih minggu ini seperti "oh, abang dah tak sayang sayang lagi" ; "kejamnya dirimu menghiris hatiku" dan sebagainya.. Okay aku tipu. Aku tak buat drama sedih tp ade sesi pujuk memujuk yang tahap suam2 kuku sbb aku tahu die memang lebih pentingkan bola dari melayan asakan bininya nak perabis duit. Last2 die balas ":p" je pada aku...Huh, benci! Dah sah2 peluang aku untuk terus rasa happy meloncat2 macam pocong tu telah terhenti...

Oh J Card Day...Kalo ko sayang aku, minggu depan buat lagi eh tapi kat JUSCO yang berdekatan jugak. Kalo tak aku majuk dengan ko.

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

suka gak beli bra di JJ..opss!!

hahaha...sbr jela sis oi..

t shoping ag puas2 yer..

Manismadu84 said...

thanks anne...osman kat sri medan batu pahat...anak baru sorang pompuan,umo lebih kurang baya kasyah...pic diaorg ader kat blog aku tuh...(kalo ko nak tgk...hihihi)

Fieza79 said...

alahh...dah terbantut plan..kena pujuk cara lain pulak kot anne..hehe

Mamamya said...

hik..hik..hik...dah t'tinggal lak baca n3 nih...alahai anne...siannya lah...xper2 kdg2 nnti nak dekat raya jj ada buat jj card days lagik..masa tu blh lah rabakkan poket en.suami tuh n lompat2 ala pocong dapat bunga yerk...ngeeee....guwau jerk!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...