Monday, July 11, 2011

Memek muka

Halluuuu..........Busy betul harini...Langsung tak dpt nak update blog pagi tadi... La ni baru ada masa...Memanglah ada masa sbb skrg waktu balik..hihihi. Sementara tunggu suamiku sampai leh ngadap blog kejap...Takde cerita panas aku nak letak kat sini... Setiap orang pegangan dan pandangan berbeza so kalau yang dipilih tetap nasi basi, tak perlu dihidang nasi beriani...Wah tetibe berfalsampah aku ni...Okaylah saje nak letak gambar Kasyah dlm pelbagai memek muka...

Gambar yang aku paling suka...Nampak hensem! Kasyah kalau bangun pagi memang ceria. Senyum sokmo. Gambar ni adalah current desktop aku...Comel!

Ceria di pagi hari...




Tibe2 jek malas nak letak caption...Hahaha...Daaaa..........

8 Magic Words:

anisalya said...

cutenye la muka...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alahai,comeinya dia..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alololo...tomeinyer dia tayang gigi...

Mama Gee said...

chomelnyaa buat2 mukaa tu....

ainnoraini said...

geram jer tengoknye tu...
rase nak picit2 pipi dia...

tak lame tak de ade babykann..

ieda said...

samalah ngan akak dik .. banyak kerja tertangguh bila mc nie .. huhuh nie baru dpt BW .. :)

AnneRaini said...

anisalya, nusha, mama gee, CMA, ak ain: thanks ye kata sy comel..(eh tetiba mama die pulak perasan)

AnneRaini said...

kak ieda:skrg bz sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...