Friday, July 15, 2011

Petua Cantik ~ part V

Halluuu...

Harini busy sikit mengclearkan stok2 paper exam yg xdiperlukan..Bos dah nak balik Jepun so terpaksalah clearkan meja die sblm bos baru sampai... SO hari ni aku share tips bibir cantik pulak ye..Semalam tips mulut kan so ini geng die, bibir..Kalau xde bibir takbolehlah buat ap yg mulur nak buat macam yang aku cakp semalam..hehehehe

Merawat bibir merekah
Atasi masalah bibir merekah dgn meminum air kelapa muda yang dicampur dengan kuning telur dan sedikit madu lebah. Amalkan sekali dalam sehari...Lagi satu keraplah minum air untuk elak bibir kering...

Bibir merah semulajadi
Sapukan madu lebah ke bibir dan dibiarkan semalaman sebelum waktu tidor..

Menghilangkan lebam bibir
Ambil halia dan tumbuk lumat hingga keluar air. Sapu air tadi ke bibir setiap malam sebelum tidor dan biarkan ia kering sendiri...

Itu saja....Tangan dah sakit ni....Nak sambung keje...Daaaa....

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...