Wednesday, July 6, 2011

Rezeki....

Makan lagi..Sejak dua menjak ni aku asik citer pasal makan jek... Nak buat camna dah memang hari2 makan ye tak? Adeke orang makan seminggu sekali? Memang rezeki aku ler kan.. Harini bos besar belanja aku dan ofismate aku makan. Belanja ni sempena birthday kami..(cam pelik jer) Aku dgn ofismate aku tu besday selang 2 minggu jek. Kebetulan bos aku lak besday die seminggu lepas aku..So pergilah makan kat tempat biasa. Mana lagi Kirishima ler...



Gambar dari google... Inilah menu aku harini. Unagi roll and tempura set. Sedap tapi roll die makin kecik compare dgn first time aku makan kat sini. Lagipun harganya dah naik RM20 since aku makan mula2 tu.


Sangat kenyang sekarang. Rasa nak tido pon ada. Bos aku akan balik hujung bulan ni... Hopefully bos baru lebih baik dari bos sekarang.... Kalau nan hado, nangislah aku nanti..huhuhu...


daaaaa.............

3 Magic Words:

Aida Azryn said...

errr.. aida tak pernah lagi makan tu.. >.<

noor said...

wah sdpnya mkn mhl tuh 20 hehehhe

ieda said...

waaaaaaaa sedapnya dikk presentation dia menarik ati akak lah .. sure sedap nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...