Thursday, July 28, 2011

Sale! Sale!

Sale..sale..sale..dan sale lagi... Amboi sejak due menjak ni kemain banyak tempat buat sale. Sana sini sale. Aku memang focus pada sale barang baby or wanita jek.. ;p
Ingat tak aku cakap yang aku ternampak kedai Manjaku kat Bangi tu macam nak prepare untuk sale.. Hah kompem uolss yang diorang tu memang nak buat sale. Dah start pon sale tu harini.. Wallahhh memang cun sesangat...

Tadi aku cek kat website manjaku rupanya sale tu kat Bangi saje.. Yezza sbb rumah aku memang dekat dgn Bangi. Ishh menggelitik pulak kaki aku nak pergi sale ni...Boleh tahan murah tau barang kat Manjaku time sale ni. Baju2 baby pun jadi murah. Aku pernah beli seluar Kiko kat sana RM23 saja. harus ku rembat saat itu jugak..hehe..This time no plan nak beli pape just nak tengok2 jek tp kalau dah murah baik sambar kan..takut kempunan..hahaha

Berita baik juga buat ahli J card kerana esok ade J card Fiesta kat AU2 Setiawangsa...Best! Best!. Kalau nak diikutkan AU2 ni agak jauh dari rumah aku tp kalau dari opis taklah jauh sgt. Ni yang rasa cam nak amik halfday esok gi serbu Jusco..(Ish melampaukan aku ni) tapi mungkin tak sbb syg cuti. Tengoklah kalau rasa macam berbaloi balik keje boleh ajak my hubby ke sana. :D

Lagi satu berita baik. Baby Kiko ade warehouse sale koooooo... Aduh tergamam mak tengok uolss..Harga murah start dari RM7.. Harus kuterjah tempat ni tpkan laki mak tu cam susah sikit nak diajak ke tempat warehouse sale gini... Ramai orang kekdahnye.. Tengoklah kalau mak jadi pergi, mak reportlah kat uolss..(eh, dah kenapa aku bermak2 dgn korang ni...terus fefeeling ponen tau..tak sesuai..)

Sale ni sume di Lembah Klang saje.. Yang mane berada di lembah bujang, lembah beringin mahupun di lembanyakcantikmukako...boleh dengan rela hati jeles pada aku..hahaha... gile baik punye provok... dahlah malas aku nak mengarut lagi.. Kang korang sakit hati... kihkihkih.. daaaaa

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ceh!! eksyen ea dapat shoping!!

p/s: ulang dalam sejam tau..kebas bntot ni!!

Mamamya said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa....apasal jauh sgt nih...x dapat lah nak join?? anne nak kirim blh??? heheheeee...

Manismadu84 said...

uh...giler meroyan ko anne shopping....cuma 1 nasihat aku ,kalo leh jgn beli byk 2 baju bby nie sb dia cepat menbesar...melainkan ko nak tambah 1 lagik...hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...