Tuesday, August 9, 2011

Bonus buat aku gemuk????

Halluuuu...hadoila tajuk memang takleh blah. Sebenarnya nak bagitau aku rasa aku gemuk harini sbb semalam makan benda2 yang menggemukkan lagi tidak berkhasiat. Ate sambut anniversary, kenalah teman cuti masak. hehe. Semalam suamiku kata nak makan kat McD saja tapi bile mengenangkan tingkah laku Kasyah masa kami makan buffet haritu terus ku ajak bungkus je. Tak kowser weh nak main2 kejar dgn Kasyah dlm McD. Dahlah nak berbuka. Since semalam hari special so makanpun specialla sikit (takde mana specialnye..). Beli McD dan juga Pizza Hut. So semalam aku bantai makan sepotong pizza dan sebiji burger...Terus rasa cam gemuknye aku harini..hihihi. Pagi tadi pulak makan pizza lebih semalam utk sahur. Okay double gemuk...Huhuhu.

Pagi2 ni tgk paper kakitangan awam dapat bonus raya. Erm bolehlah buat tambah2 duit raya untuk budak2. Akupun dah kering dah ni. Dah terlebih belanja. Hope nnti hujung tahun kerajaan bagilah bonus sebulan gaji. Aku rasa sejak Najib take over ni tak pernah lagi die bagi bonus. Asik2 bantuan khas jek. Kan best kalo opis akupun kasi bonus raya..hehe tapi mmg sgtlah mustahil kalo aku dpt bonus raya...takde kena mengena kekdahnye..

Okaylah tak kuasa nak membebel. Jom tgk gelagat si kecik comel kesayangan aku ni...




daaaa.......

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ok la tu ada bonus kan..jeles2!!

ieda said...

ekekekek tahniah .. dpt lah jugak dik ! ..

ainnoraini said...

bonus dah dpt bulan july hari tu...
mmg seronok bangattt...

AnneRaini said...

nusha
husband akak yg dpt bonus..bukan akak..

SweetLikeWhat said...

boleh tambah2 mane yang kurang..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...