Monday, August 1, 2011

Buffet Ramadhan -Cyberview (update)

Dah petang baru dpt update sbb harini ade keje sikit. Ade translation nak kena buat tu yang tak dapek nak fikir ape nak letak lam blog ni. Just a quick update jelah ye. Pasal buffet ramadhan kat Cyberview yang aku mention sblm ni. Oh sebelum tu nak cakap Selamat berpuasa buat semua yang membaca blog aku ni... Pose ke tak hari ni? I pose okay.

Sabtu lepas me and my husband dah pergi ke Cyberview lodge resort untuk membeli voucher early bird itu. Terus bayar sekalilah. Senang. Tak jadi nak buka puasa di sana on my anniversary tp pilih tarikh lain kerana early bird itu hanya utk minggu pertama dan terakhir puasa saja. Lain2 minggu harganya adalah RM91++. So kami beli voucher tu pada harga RM77++ seorang setelah dicampur dengan gov tax dan service charge sbyk 16%. My husband kate on our anni tu kami pergi tempat lain ajelah. Bukan buffet tp makan luar saje. Tak kisahlah sbb aku berat hati gak nak makan kat Cyberview tu (macam tak berbaloi sbb aku tak kuat makan) tp disbbkan ini first time my husband nak bw buffet hotel maka ku ikutkan saja. Bukan selalu dpt peluang camni. Dah 4 kali puase bersama dah baru this time dpt...hehe

Serius ckp bile dah pergi Cyberview tu terus rasa tak sabar nak makan kat sana sbb view die sgt2lah cantik. Depan restoren tu ade pool yang cantik. Ah senang ckp suasana kat situ mendamaikan jiwa. Yelah tak penah tido 5 star hotel lagi so blm jumpelah mane2 hotel or resort yang cantik ni.. Masuk sana gian betul nak amik gambar tp sbb Kasyah masa tu tido dlm pangkuanku maka kupendamkan saje hasrat murni nak tayang muka kat sini....huhu..

So sesapa yang nak buka pose kat Cyberview bolehlah call ke sana tp serius aku lupa nak tanya early bird tu sampai bila. Mungkin ada lagi sbb voucher tu cam byk lg..hehe.. Aku bile nak pergi? Nak kena cek menu dulu sbb setiap hari menu berbeza. Sesiapa yang nak tengok list menu di Cyberview boleh klik sini...

Okaylah...daaaa.....

2 Magic Words:

ieda said...

sesekali berbuka di otel sedap jugak kan dik :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah...besh nya tu..

makan biar melampau ar kan..hakhak..

p/s: hakhak,sy bru je bljr sis..bunge tu pon huduh aje.. sy bek ea?? TQ2..syg lbh!! muahahahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...