Tuesday, August 16, 2011

Dah sebulan berlalu...

Hallu semua...ade yg rindu aku ke? Hah, takde? Ok takpelah aku sedar diri....:p

Semalam aku mc. Bukan sakit sangat pun tp sbb syg cuti so aku amiklah mc.Jahatkan aku. Bile dah cuti ni mood nak hapdet blog pun lambatlah panasnye walaupun hati ni berkobar2 panas dek kerana memendam rasa...Nak jek aku cerita kat sini tp takut jadi gaduh pulak...Kalau dah sakit hati sangat aku lahar jugaklah ape yang aku geram n menyampah tu... Seb baik bulan pose dapat gak aku kontrol rasa marah aku ni.

Lupakan yang tu meh marah benda lain pulak. Harini genap 4 minggu sejak laki aku daftar streamyx. 4 minggu weh. Bukan 4 hari. Sampai la ni haram streamyx nak dtg ruamh aku. Call dah byk kali. Setiap kali call asik kata akan buat benda ni urgent, hantar report segala tp nan hado. Asal call jek hantar report. Asik hantar report jek bile nak amik tindakannya. Email pun laki aku dah hantar dah. Cepat die balas tp seperti biasa die kata kami akan siasat perkara ni. Mau lagi 2 bulan nak tunggu siasatan selesai agaknya. Sudahnye aku pulang gak tepon yang korang letak kat rumah aku tu. Melampau betul tm ni kalo sampai 4 minggu masih takde jawapan dan balasan. Korang rasa patut tak kalo aku marah?

Ni kalo kitorang call lagi ni mesti die akan hantar report lagi. Hah sudahnye report jela yang ada tp tindakan nan hado. korang jgn tak tau keluar jek iklan raya tm tu aku rasa cam nak bakor je tv tu. Sudahlah woiii menipu pelanggan. korang jela yang bagus. menyampah aku!

p/s:nak tunggu apa alasan tm pasal ni...kan bagus kalo aku glemer, dah tentu tm malu satu malaysia.

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

haha,mrh sungguh ni..

sy xguna jd xdpt nk merasa kemarahan tu..hhahaha..

wahida said...

dah dgr byk cerita negatif pasal streamix ni...adoi la...

SweetLikeWhat said...

tulah..same lah kite..tengah tunggu nak masuk streamyx nie..sampai sekarang tak masuk-masuk lagi..ish geram2..

ieda said...

tapi dik akak pakai streamix nie ok je kat umah .. cuma masa bayar je lah masalah sbb , kita bayar lewat sikit dia dah sebuk2 nak potong .. cuma lewat x sampai 10hb .. sblm2 tuu dia main potong ..

lepas kena maki aka marah ngan adik akak barulah mereka ok ekekek

Faiz said...

yeh..dah masuk la tadi..huhuhu..line ok..tak sangkut..

@izY@N said...

anne, push diorang cepat2..aku dulu amik streamyx x dapat2 nak dekat setahun gak la.. pastu kitorg register yang baru..alih2 diorang dah start kira bil steamyx dari stat steamyx yang first... btw, ko register kat booth ke atau g TM?? aku dulu first g kat agen, tu yang jadi macam tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...