Thursday, August 18, 2011

Ngantuk dan pening...

Halluuuuu...Bersiaran lagi hari ni... Actually aku baru baik dari kampung pagi tadi. Gerak kul 4.45 pg smpi putrajaya kul 7pg. Sampai2 je aku terus naik kete putih gerak gi opis. Tak naik rumahpun sbb mmg dah siap dari kampung lagi. Mood sekarang tgh rindu kat Kasyah mucho mucho. Berat jek rasa hati nak tinggalkan die tadi. Bukan tak caya kat family aku tp aku rindu..huhuhu. Kebetulan pulak malam tadi Kasyah asik menangis merengek dalam tido. Macam tau2 je nak kena tinggal dgn mama.

So sekarang ni aku memang ngantuk giler and kepala aku ting tong sgt sekarang. Berat jek rasa. Menguap jgn ceritalah. Dah berpuluh kali sampai sakit dah rahang aku ni. Matapun nak tertutup je ni. Melampau giler rasa ngantuk ni. Mana taknya bagun kul 3 lebih and terus gi keje.

Sampai harini kami try call owner taska tu tak dpt2. Bukan die tak angkat tp telefon die tutup. Musykil gak apsal sampai tutup tepon. Takpelah nnti lepas raya time nak byr jgn pulak aku tetiba kena byr penuh. Aku skrg ni kalau cerita pasal taska memang hangin jek. darah terus naik kepala. hehe. Sib baik smlm kat kampung ada benda yang best berlaku..hehe. Suamiku belikan gelang emas yang aku suka..weeehuuuu.... Thanks Abang! Tahun depan boleh belikan lagi ye..hikhikhik.

Okaylah, kepala ni makin berdenyut pulak. Nak tgk gambar Kasyah buat pengubat rindu... daaaaaaaa......

p/s: tak puasa tapi tak dpt makan..lapo...

4 Magic Words:

s.y.a.r.q said...

tak apelah kak penat. yang penting kasyah sekarang ni ade org jage dye dgn selamat:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..dh dpt apa dia nak..bagus2..

cer letak gmbr kasyah kat sni..aish..

ieda said...

aah kalau taska nie kita x maklum awal2 dia salahkan kita pula nanti ..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiitt.... lapo yerk.. kang semua kaum lelaki da g solat jumaat.. p laa selongkar kat pantry tu.. kot2 de benda nak dialas perut..hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...