Wednesday, August 3, 2011

Safee Sali monyet????

Baru baca dlm OhBulan tadi.. Isteri kepada kapten pasukan Singapore menggelarkan safee sali dan Amirulhadi sebagai monyet... Kelancangan kata2 kutukan dlm tiwtternye itu dah menimbulkan kemarahan rakyat malaysia...Sbb aku sendiripun marah. Sesuka hati jek nak kate orang monyet. Ko tu ape? Menyalak macam hanjing dlm twitter ke?... Tak eloklah buat macam ni. Apsal nak kutuk2 peribadi orang pulak. Same2 manusia dan same2 Islam kan..Jgn jadi melayu lupa diri..


Inilah twitter yang kutuk safee dan amirulhadi itu. Sungguh kurang ajar dan takbertamadun. Guys...kalo korag sokong pasukan Malaysia, jom same2 kite lancarkan kebencian pada pompuan ni... Jgn benci pada singapore. Benci pompuan ni sorang sudah sbb die yang buat onar..... Hate u pompuan *&%^$@#!

5 Magic Words:

eima said...

sesuka hati je kate org ... cam bagus je ko bleh wat aksi cam tu ??

ekmal said...

ni baru dpt detect sorg..ntah2 bersepah kt luar tu..org spore ni diam2 je dia wat keje, hoho

Mamamya said...

iskhhh...mmg sungguh lancang mulut pompuan ni...mai sini biar kita ramai2 cili mulut dia kan....

x baik lah mcm ni...bulan penuh keberkatan ni pttnya gigih mencari pahala bukannya dosa.....hurmmmm....

ieda said...

aah akak ada bacee pompuan nie GILO !! aci ...

SweetLikeWhat said...

ish mulut celupar betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...