Friday, August 5, 2011

Tak sabar...

Sekarang mood tak sabar nak balik sbb malam ni nak balik kampung..weeehuuuuu.... Syok woo sbb dah sebulan lebih tak balik. Mak dengan abah akupun dah sibuk ckp rindu kat Kasyah. Selalu gaklah aku bervideo call dengan diorang kat kampung.... Jangan tak caya kampung aku dah ada 3G..hahaha. Henpon lame aku, aku dah kasi kat abang aku tu yang boleh video call tu.

Tapi malam ni balik umah mak mertua dulu. Tak kesahlah janji dapat balik. Esok baru balik rumah mak aku. Selalu tu ade je kepala otak aku berfikir nak makan apa kat sana or nak soh mak aku masak pape tp kali ni takde. Tengah takde seleralah katakan. Makan ala kadar je pun boleh. Mak tak kesah noks...

Yang pasti balik ni nak amik baju yang aku tempah kat makcik aku. Entah berapa ratuslah duit aku terbang kali ni. Mana taknye 7 pasang baju termasuk baju melayu suami, takke melampau tu..hehe..Actually kain2 tu aku dah beli masa raya tahun lepas tp aku mogok tak nak tempah baju sbb masa tu badan kemain tembam. Sekarang pon tembam lagi tapi at least takle setembam dulu...Tu yang aku berani nak tempah...:p

Okaylah, panjang pulak nak cerita. Kang aku melalut pulak sampai ke tudung raya bagai...Doakan perjalanan aku selamat ye... Segamat...tunggu kepulanganku... daaaaa...

2 Magic Words:

ieda said...

baik2 dlm perjalanan dik .. akak minggu nie punn balik kg :)

aleen aiden said...

ni mesti rumah mak dgn rumah mak mertua dekat kan kak?heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...