Monday, September 5, 2011

Back to work...

Mood:Ngantuk..

Hallu..Assalamualaikum semua...Sorylah orang lain semua dah say hi pagi2, aku ni dah petang baru nak menjengah...Biasalh lama cuti so keje pun bertangguh gaklah... Amacam raya korang tahun ni? Seronok ke? Aku Alhamdulillah seronok sbb dapat beraya dengan family aku...Memang nak cerita pasal raya tahun ni tapi gambar aku tak ambik lagi dari laptop...Lagipun aku sampai dari kampung pukul 1 pagi tadi...Tak dan nak buat apepun. Nipun tak sempat nak kemas pape. Sampai jek terus landing. Sekarang ni mata aku memang ngantuk giler. Siap pening kepala lagi dek kerana tak cukup tido.

Ikut hati nak jek aku cuti lagi tp sbb cuti dah tinggal ciput so aku gagahkan juga diri ini memandu ke ofis. Nasib baik harini jalan tak jam. Kalau aku tahu tadi aku gerak lambat2..huhuhu..

Okaylah, mood mmg layu je ni...Ade gak aku bw tapi aku tak tinggal jejak pun....Tunggu mood dah ok ye..hehe..daaaaaaaaa

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt kembali bertugas =)

SweetLikeWhat said...

same la kite kak..mood ngantuk lagi..hehe

wahida said...

hari ni aku masuk opis ngan mood ceria...hehe....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: akak oh akak..kad raya udah smpai dak?? risau lak takut tak smua dpt..aishhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...