Wednesday, September 14, 2011

Cheesy Wedges

Teringin nak cheesy wedges buat sendiri...dah ku kabo dlm FB nak buat cheesy wedges. Hari isnin petang terus ajak suamiku ke Bangi untuk beli serbuk cheesy ni.. Oh, aku beli di Lazim Frozen Food kat seksyen 4 tambahan Bandar Baru Bangi.. Lokasinye betul2 sebelah Perodua. Beli cheese ni dgn harga Rm3.00 untuk 70gm. nampak sikit tp sebenarnye ko nak buat ape byk2...Bukan nak mandi dgn cheese ni..



Syedapppppppppppppp.................

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergh!! layan ar ptg2 ni ngn ujan..

Mamamya said...

wowww!!! sedapnya.....kwn akak pun ada jual cheese utk wedges ni...b'baloi klu buat sendiri.. ;)


p.s:anne kasyah dah ok ker??

ezarn said...

sedapnya!

Ya ALya said...

sedapnyer......

SweetLikeWhat said...

balik nanti nak p kfc lah :)

siraj munir said...

Tengok kat situ ada jual burger bakar yazid. Cam terbaik je

siraj munir said...

Tengok kat situ ada jual burger bakar yazid. Cam terbaik je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...