Tuesday, September 20, 2011

Edisi lepas gian...

Kejadian tak senonoh ini berlaku hari sabtu malam ahad yang lepas. Malam terakhir mak aku ada kat rumah sebelum die balik esoknye naik bas..hahahaha. Korang jangan tak tahu aku dah mengidam nak karaoke sejak mengandung lagi... Puas aku merengek masa pregnant dulu nak nyanyi tapi laki aku wat dek jek.. Sampailah aku dah bersalin pon laki aku tak bawa aku gi karaoke..Anak aku dah setahun lebih nilah baru die nak bawa.. Itupun lepas aku dah merengek dok ingatkan die yang aku ngidam nak nyanyi.. hahaha boleh gitu aku ngidam karaoke.. Bukannya ngidam nak makan ke hapa ke..hikhikhik.. Jadinya sementara mak aku ada bolehlah tinggalkan Kasyah kat rumah and kami pergi berdating ala2 psgn bercinta..hehehe.

Kami gi karaoke kat Alamanda saje sbb dekat. Amik satu jam dapatlah nyanyi 9-10 lagu... Tapikan aku sungguh tak puas hati sbb tak puas nyanyi. Aku dah cakap dah dgn laki aku die leh nyanyi sikit jek sbb the whole karaoke thing ni mmg utk aku tapikan end up die nyanyi lagi beria drpd aku...Over tau. Ada beberapa lagu aku tak dpt nyanyi..huhuuhu.. kena pergi lagi ni tp kena tunggu mak aku dtg umah..hihihihi...


Over!


Super Over!


Minah kesian sbb tak puas nyanyi..huhuhuhu...

daaaaaa.......

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hak hak..kempunan bnor tu gayanya!!

p/s: sy pon lama xberkaroke..jgn hrp nk dpt nynyi ngn shapit..heheh..

AnneRaini said...

mmg pun...nasib baik anak akak tak ngences jek..hakahakhak..nmpk beno nipunyer...

ieda said...

rajin adik berkaraoke .. kalau hubby akak huhuhuhu x layan lahh :)

Mama Gee said...

selalu kalo mama pi karoke...cik abg je yg conquer mic..dia leh buat konsert selama 2 jam tanpa henti...perghh tak reti penat agaknya..

AnneRaini said...

kak ieda: kak ni lah 1st time gi karoke dgn suami sejak bercinta smpi kawen ni....masuk ni baru kali kedua seumur hidup tau...

AnneRaini said...

mamagee: org lelaki mmg over..hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...