Monday, September 12, 2011

MIss Universe 2011 milik Malaysia?????

Hallu semua...harini aku berbelah bagi nak hapdate pasal open house ke nak hapdate psl Miss Universe (MU) ni...Last2 aku pilih MU sbb the final round will be tomorrow morning at 9am live on Starworld...EH, apsal aku tetiba excited pasal Miss Universe ni??? Hehe actually aku suka gak layan MU ni tapi since calon2 dari Malaysia sblm ni kategori nan hado jah, so aku malas ler nak lebih2...Nak masuk top 50 pun belum tentu beb.. Tapi tahun ni punye wakil Malaysia sngtlah outstanding and super gorgeus.. Serius tak tipu punye...

Deborah Priya Henry, 26, sekarang berada di Sao Paolo Brazil dalam pertandingan Miss Universe ni. Apa yang membuatkan aku teruja dan bangga adalah persembahan die dlm MU ni yang membuatkan ramai orang mula sedar akan kewujudan wakil dari Malaysia. Selama ni aku rasa orang mmg wat dek jek kat Malaysia sbb wakilnye tak cantik. Mengikut ramalan ramai orang seluruh dunia dari web Missosology dan juga Globalbeuties, kebanyakannya memilih Malaysia sbgi new Miss Universe 2011 ataupun meletakkan Debbie dalam top 5... Debbie sgt stunning dan perform very well semasa preliminations round. Die mmg super duper cantik... Sekarang ni kite just hope for the best yang Malaysia akan menang Miss Universe this year... Kalau kalahpun aku dah cukup bangga dah ada wakil yang super gorgeous cam die.. Kalahpun bukan sbb die tak bagus tp lebih kepada juri2 tak pandai menilai....

Pencapaian Debbie setakat ini,
tempat pertama sesi interview
tempat ketiga kategori National Costume
Pemenang Miss Personality
tempat kedua Miss Elegance
tempat kedua Best Evening Gown (GB list)
Melihat kepada prestasi Debbie mmg sgt membanggakan...Boleh klik sini kalau tak caya betapa stunningnye Malaysia walaupun ini cuma jangkaan saja...Layankan gambar2 Debbie yang stunning ini...

















Guys...jarang sgt nama Malaysia disebut2 dalam pertandingan Miss Universe ni..So tunjukkan support korang untuk Malaysia....Sama2 tunggu resultnye esok pagi... Berdebar2 rasa...Macam aku lak yang bertanding..heheh

p/s:esok nak tgk livestream kat opis..Pedulik apa sama bos..hehehe

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

woooowww!!!

hak hak..

SweetLikeWhat said...

wow lawo..
semoga malaysia terus sukses :)

Kaio said...

yeke orang malaysia tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...