Thursday, September 29, 2011

Penat sey..

Hallu hallu hallu...Ada ke yang rindu aku ni? hah takde? Okaylah takpe aku merajuk so entry ni berhenti di sini saje...:p

hahaha sory terpoyo kejap... Dah pergi bercuti ni mood nak berblogging tu hilanglah balik. Jangan tanya bila aku nak hapdet citer cuti2 aku tu. Gambar pon aku tak masukkan lg dlm pendrive. Nak update kat rumah mmg taklah sbb si kecik tu sibuk nak main laptop sama. So tunggulah mood rajin aku dtg baru aku citer2 ye...

Sekarang ni badan mmg penat giler. Kaki aku sengal ya amat. Belakang badan, pinggang segala sume sakit2... Ate aku ni keje berlari jek kat sana. Eh, aku masuk marathon ke asik berlari??? Hah marathonlah sgt. Aku ni dok ngejor si Kasyah tu lah. Nak dipegang tak mau asik nak berlari jek. Semput aku. Masa balik tu aku tak sempat nak panaskn punggung kat kerusi airport sbb ngejor die. Senang citer mau turun sekilo berat aku agaknye (jgn mimpi)...

Okaylah ada keje nak settle sikit.. Kalo rajin adela entry terbaru aku harini... Kalo tak isnin le kot baru ada..hehehe...

daaaaaaaaaaa.....

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi..besh shoping,malas dh update ea..

Mamamya said...

mmg penat klu baru blk dr b'jalan ni...akak dpat bayangkan kepenatan mengejar kasyah tue...akak ni dah 3 org, x t'kejor dah anne...tp mamanya x kurus2 jugak camno tue...heheheee....

SweetLikeWhat said...

wow best..berjalan ke mane tu kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...