Tuesday, October 25, 2011

I'm so in love with............

....Angelina jolie's dresses in The Tourist movie... Gorgeous! Elegent! So my taste. ah, suka gilak! The first thing came out in my mind when i watched this movie was she looks so damn gorgeous . I wanna be in her position, wearing the same dress and of coz having the super slim body like her. Boleh tak aku ternganga nengok betapa cantiknya baju die dalam citer ni and you know what aku asik terbayang2kan baju tu until now. yes, aku nak the same dress yang angelina pakai,, siyes weh.

Gorgeous right? For the first time i think she's so beautiful sbb selama ni tak pernah rasa angelina jolie cantik...huhuhu... Baju ni cantik sangat. mana nak cari baju cam ni ek? Aku nak pakai dgn boot paras lutut warna beige.. mesti gorgeous giler...*okay aku mmg over...tolong sedar diri ko tak kurus boleh?*


The full dress... don't know how to describe how i feel about this dress. Feels like i'm in love with somebody pulak. Padahal baju jek..hahaha

ni lagi satu dress yang aku suke sangat. Aku tak jumpe gambar yang full die berdiri pakai baju ni. Serius baju ni cantik jugak... Tak kira nak kumpul duit nak beli dress cantik... *pastu tak tahu bila nak pakai sbb ofis ko mane ade function..poyo*

For those yang belom tengok lagi filem ni tengoklah.. Ceritanye best and yang bajunya pon best.hahaha... Tak nyesal tgk... Poyokan aku. Cerita dah lama tapi aku baru tengok and baru jek jakun dgn baju die.. Padahal org lain dah lama dah jakun..huhuhu...

p/s:Nak pergi kenanga city nak cari dress gorgeous.. Boleh?

2 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

baju tu ea??

meh sy jahit guna kain felt ni..hikhik..

Mama Gee said...

carii jgn tak carii.......... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...