Wednesday, October 19, 2011

Nervous

Nevesnyerrrrrrr


Semalam macam dah tak neves....


tapi hari ni neves balik...


Alahai memang meneveskan sungguh...


Takleh nak focus dah sbb neves ni....


Jangan tanya kenapa aku neves sbb aku nak jawabpun neves..

p/s: Tak sangka hit utk entry budak kena langgar tu cecah ratus2 sehari jek.... Nak ingatkan lagi ye itu semua berdasarkan apa yang ofismate aku bagitau sbb aku takleh baca paper cina....

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,ptotlah nerves.ngeh3..

AnneRaini said...

patutlah ape?akak tk bgitaupun sbb akak neves..hehe...

Mamamya said...

uikss....neves knp plak ni...??? akak pun jd neves sbb nak tau naper anne neves....

gadisBunga said...

mape neves??? nak tanya jugak. hihihi.

wahida said...

cer citer nape neves...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...