Friday, October 21, 2011

Pening! Pening!

Dah beberapa harini aku pening betullah.. Bukan pening sakit kepala tapi pening betul nak menyiapkan webpage utk opis aku... Adeke bos suruh aku design webpage tu... Tak patut betul. Aku ni dahlah fail bab2 design ni.. Lagilah nak buat html sume tu.. mau berpinor mata aku tengok code html tu..

Setakat design dalam kertas bolehlah aku buat...hehe. Sekarang ni aku tgh pening mcm mana nak merealisasikan satu table untuk gambar bergerak setaip 5 saat tu... Harap2 menjadilah table aku tu..huhuhu. Takut nanti kejung jek gambar tu..haram tak bergerak..huwarghhh...

okaylah aku nak sambung pening ni.... Gambar tak bepusing, aku yang berpusing nnti kang...haha..

daaaaaaa...

p/s:Malas nak kesah dah pasal semalam...lantaklah! Mood masih nervous...huhuhu

10 Magic Words:

Wanita Mutalib said...

jom pening sama2 ngeeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..dah berdesign akak ak ni..

Mamamya said...

akak pun tgh pening2 ni anne....

lyza said...

thks singgah n follow blog saya..:) my blog lg sendu..hehe..
tknk komen n3 nie..nk komen n3 cilok tu..moga d izinkan ya artikel tu kt my blog..dah mtk izin kt shoutmix tu..n inform kan sini skali..:)

Utk pencilok yg mencilok tanpa kredit kt blog asal..memang laa kan....
Salam perkenalan dr blog paling sendu sedunia..hehe...

wahida said...

ko mesti boleh punya...


nok, artikel ko kena curik? siot betul la..at least bg link la...huh!!

aku selalu kena nok, gambar2 dlm n3 aku org cilok..mentang2 aku malas letak watermark...ada tu yg copy n3 aku dan terus tersebar glamer n3 aku tu kat email..dah jadik email berantai dah...sabo je la...huhu...

tapi kalau benda ni masih berlaku dan aku tak boleh control, aku ingat nak sue je org2 yg cilok gambar2 dlm n3 aku tanpa kebenaran...hrmmmm...

@izY@N said...

anne aku tagged ko..

http://suka2contest.blogspot.com/2011/10/giveway-by-marliyana-mk.html

Fatin Mraz said...

hi..jgn fenin2 ya..ileks dulu then smbg keje.. =]

FiZ said...

hehe..jangan pening-pening...

Mama Gee said...

anne programmer ke?
chaiyok2...mesti jadinyaa.. :)

AnneRaini said...

mamagee: sy bukan programmer cume uploader saje.. kalau ada info nak letak dlm website sy buatlah.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...