Monday, October 24, 2011

Siakap 3 rasa

Salam isnin semua... Dah petang baru sibuk nak hapdate belog.. Bukan takde mood tapi takde idealah... Alkisahnya aku asiklah buka tutup page new post ni tau... Sampai terfikir ape bendalah aku nak cerita ek...Takpelah sbb nak jugak update so aku masukkan jelah gambar lauk yang aku masak sabtu lepas... Siakap 3 rasa uolsss.. Maveles tau...Pagi tu aku pergi Carefour Alamanda nak beli barang basah. Alkisahnya kat rumah seekor udang pon takde apatah lagi seekor ayam.. Tu yang pergi carefour tu. Nampak pulak siakap ni. Boleh tahanlah murah harga die. RM8.90 seekor. Apalagi rembatlah yang paling besar sekali..

Presenting siakap 3 rasa versi aku. Mau resepi ka? Malaslah pulak nak menaipnya... Korang telan liur jelah eh??? hehe

Masak siakap ni dengan kailan ikan masin dan telur dadar.. Kalau aku ada masa memang aku nak masak sekali udang goreng tepung tapi tak dan pulak...3 lauk nipun dah cukup dah.. Layannnnnnnzzzzz...

daaaa...

p/s: Musim sejuk dihatiku....

2 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi,bersiakap plak dia..hahah..sedap tu..

Mamamya said...

waaaa,nampak meriah n colorfull tu...mesti rasanya pun sedap kan...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...