Thursday, October 27, 2011

tak bestlah...

Hallu semua... lambat aku bersiaran harini... Sorylah mood memang hampeh.. Ni pun nasib baik mood nak ngapdet ada sikit. Kalau tak haruslah blog aku harini sendu sesendu pasir di pantai. takde kena mengenakan? Lantak!



Dah beberapa hari aku tak berapa sihat. Bukanlah demam tapi sakit tekak, selsema dan sedikit batuk.. Sedikit saje ok. Tapi rasanya malam tadi yang teruk sikit (okay sikit lagi) sebab tekak aku ni sakit giler. Rasanya tekak dah bengkaklah sbb bile aku nak telan air liur je mmg hazabedah jadinya. Tak memasal aku asik bangun baring bangun baring ngulang ke bilik air buang kahak yang tetiba jadi banyak tu.. Bengang okay. So sekarang ni kat opis tgh boring sbb takde kerja. Nasib baik takde keje takyahlah aku pening kepala.. Oh, webpage aritu aku dah siap buat.. simple giler and tgh tunggu approval ni.. Kalau tak okay kenalah buat semula. nasib baik gerak gak gambar aku tu..huhuhu

Badan rasa macam nak panas ni.. takmo takmo.. mau simpan cuti maaaa.... Balik ni harus ku telan panadol.. Sory pd kengkawan ye. Aku gi gak jengah blog korang tp aku tak tinggalkan jejak... Malas giler nak komen.. Baca jek pastu dah.. Sory ye.. Jengah tetap jengah....

daaa.............

p/s:ubat sakit tekak yg aku makan ni awat tak memberi kesan???? Sakitlah woii!

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alololooo..cpt2 sihat ea..

ieda said...

semoga cepat sembuh dik
skrg tgh musim nie
demam2 .. batuk dan sakit tekak silih berganti .. perubahan cuaca dan musim nie uhuh

Mamamya said...

get well soon anne....musim demam la skrg..akak pun x sihat ni...

Mama Gee said...

semoga anne cepat baik..minum air suam byk2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...