Wednesday, October 19, 2011

Tak marah cume..

Ada masa kejap malam2 ni sbb Kasyah dah tido so bolehlah online.. Cek2 blog ada byk komen pasal entry aku tadi.. Hehe ramai yang ingat aku marah tapi sebenarnya tak.. Aku tak marah pon dan tak kesah pasal sesapa nak share cume jadi sedikit sedih sbb ada nmpk komen2 yang kata aku ni menipu..huwarghhh..kesian aku... Lagipun aku tak bersedia nak glemer...hihihi *mula dah penyakit perasan aku dtg* :p

Pada sesapa yang dah share tu terima kasih ye.. Tak sangka entry tu mengejutkan ramai orang.. Niat asal aku memang nak bagitau je... hehe... Macam aku bagitau, aku takut orang kata aku menipu je.. Lain2 takdak...

Peace no war!

p/s:Tetiba rasa malu pulak bile ramai yang singgah blog aku... Poyo tak???

2 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahah..agak terkejut tgk akk update mlm..

alaaa..rileksla..

pe slhnya akk ak ni nk jd pupular lak..heheh..

AnneRaini said...

Kasyah dah tido tu yg dpt online tu...kalo tak jgn harap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...