Tuesday, November 22, 2011

Goal!

Sudah2lah tu citer pasal bola. Walaupun tangan ni gatal jek nak menaip2 pasal bola semalam tapi aku harus sedar diri bahawassanya walaupun malaysia menang bola tapi aku tetap macam ni... Tak kayo pon.. hahaha... Tapikan dah sah-sah tajuk entry ko goal mestilah nak cerita pasal bola jugak ye dak?

Yelah2 aku mengaku yang aku masih nak cerita pasal bola. tapi kali ni pasal bakal pemain bola sepak malaysia tahun 2028..hahaha berangan ko.. tapi ni papa die lah yang nak. aku tak berahi jadi pemain bola ni..hihihi. Masa ni saja je bawa Kasyah pergi main bola kat taman. Dah lama giler tak gi taman. Asik ujan jek. Tapi this time pergi jugak walaupun cuaca agak mendung waktu itu. tak kisahlah yang penting dapat gak main kejap. Jom layan..

Excited ko. Selalu tu main dalam umah je. tempat pon terhad. hah this time luas seluas luasnya.. puas nak menyepak bola..

Tengoklah gaya die tu. Asik betul die menyepak bola. Jangan tak tahu die memang pandai sepak bola. Die sepak pon kuat tau.. Biasalah anak jantan.

Amik gambar dgn mama dululah.. Tengok tu, kemain nak melepaskan diri.

Sempat suruh Kasyah pandang kamera.. Comel dan ensemlah..

Goal! itulah yang Kasyah sebut setiap kali die tendang bola... Kalau tengok bola kat tv pon die akan cakap goal jugak. Cakap goal sambil angkat tgn ko sbb tiru papa yang selalu jerit sambil angkat tgn time malaysia goal...hehe

Sampai pejam-pejam mata ni nak sepak bola punya pasal.. Anak.. anak..



Kejar bola jangan tak kejar...hehehe.. Kami pergi taman ni kejap jek sbb hujan dah start rintik2. Jadilah kan daripada tak dapat pergi langsung. Bukannya apa kesian kat kasyah sbb dah lama tak pergi jalan2 taman. Kolam pon dah lama tak pergi. Hujan jek camno???

p/s:Pergi keje tadi sepanjang jalan sengih sbb mood ada baik ini hari..hahaha.. Kalau kalah sure takde mood gi keje.. Tak sia2 aku bersengkang mata tahan ngantuk...huhuhu

5 Magic Words:

@izY@N said...

haha..aku ingatkan mak bapak dia suh tendang tembikai..sekali mmg bola daa...

AnneRaini said...

bola tembikai kedai 2ringgit..hahaha..jgn die nmpk tembikai nak tendang susah..mau sakit kaki nanti..hihihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

ceh,nampak real cam tembikai..

pergh..kasyah2.. t jd pemain yg baik tau..lalalal..

amiey lee said...

conpuse ingt sepak tembikai..sweeettt nye bola tu

wahida said...

comel anak ko nok...geram aku tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...