Wednesday, November 2, 2011

Kurang pandai ke apa ni?

Alkisahnya laki aku nak tukar line celcom tu kepada prepaid. Dah bosan dah die nak kena bayar amount tetap tetiap bulan padahal bukannya byk bergayut sgt. Dulu tu kami amik celcom ni sbb nak call free sesama kami. Yelah ai kan dok asing2 lepas kawen dulu. Mestilah nak kena bergayut bercinta sblm tido kan. Rindu maa..hihihi.. So die pergilah celcom nak tukar kepada prepaid. Korang tau x apa celcom ckp? Pergi ke telco lain and tukar line and lepas tu pergi celcom balik ckp nak tukar ke celcom pulak tp nak tukar prepaid... Ade ke cenggitu? Bodoh ke apa soh customer pi telco lain? Nilah benda paling bangang aku pernah dgr weh. Dulu masa aku keje maxis (ye aku pernah keje maxis in 2007) boleh jek nak tukar dari postpaid ke prepaid cume kena bayarlah. tapi dari prepaid ke postpaid free jek.. Yang si celcom ni tak boleh buat pulak. Siap soh gi tukar ke telco lain. Apa kejadahnya???

Aku kalau dah dpt tukar ke telco lain punye prepaid mmg takle aku nak ke celcom balik.. Aku tak kesah pon pakai celcom ke maxis ke sbb dua2 pon ade jek line kat rumah aku tu.. Yang penting aku nak tukar ke prepaid... Kalau berjaya penukaran aku ni mmg bye2 ler celcom... Hilanglah ko 2 customer bagus cam kitorang ni.. Tulah sape soh buat rules bangang lagi... Kurang cerdik!

1 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sy dh pernah kena sis..

sy pakai dg jap,pastu guna prepaid celcom..

pastu skg tros pgguna setia dg..

clmcom mxs,campak tepi aje hp tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...