Tuesday, November 22, 2011

Malaysia Menang woiiiiiii!

Tak pernah di buat aku update blog pagi2 buta ni woii tapi sbb aku excited Malaysia menang bola so aku update gak..huahuahuahua.. Sbb Malaysia dah menang so aku nak berlagak sat... Asik biar indon jek yang tunjuk bagus kali ni biar kite pulak yang tunjuk sapa yang bagus sebenarnya..

Senyap terus stadium bila Malaysia menang. hambek ko! Tulah sapa soh berlagak sangat. Hina sana hina sini..Provok sana provok sini tapi hasilnye tetap hampeh.. Emas milik Malaysia... Kalau korang nak hangkut sampai 200 pingat emas pon apa kami peduli sbb emas bola kami bawa balik lagi.. Korang? menang sorak jelah... Pastu kutuk2 malaysia.. Bolehlah korang dapat emas kategori kutukan power hasil tiada..hahahha...

Aku rasakan esok mesti indonesia banjir sbb satu negara menangis woii. Mau 7 hari 7 malam air tak surut2..huahuahua... Padan muka... Sorylah indon kite orang Malaysia takkan kutuk lebih2.. Takde nak bakar2 bendera halau orang korang kat sini... Sbb orang kami jauh lebih tinggi martabatnya.. Bakar2 bendera, kutukan melampau ni orang tahap bawah jek buat.. senang citer geng2 kuli je yang buat.. Kami orang bijak pandai tak buat kerja tak berfaedah tu...hehehhe

Takziah indonesia.. Tahniah Malaysia...Tahniah Team harimau muda.



p/s: Kemenangan yang sangat puas hati. Balasan bagi strategi2 jahat nak jatuhkan Malaysia... tak jalan derrr...

7 Magic Words:

Mamamya said...

tahniah malaysia!!!!

misskirokuza said...

semangat ko hahahahhaa :))

misskirokuza said...

semangat ko hahahahhaa :))

misskirokuza said...

semangat ko hahahahhaa :))

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..pdn muka depa..

berlgk sgt!

tahniah!

Mama Gee said...

mcm nk kena sakit jantung je mlm tadi.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

akhirnya..kemenangan berpihak kepada malaysia.. cayalaahhh.. auumm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...