Monday, November 21, 2011

Salam Isnin...

Asal hari isnin je mood kelaut.. Asal mood gi laut je hari isnin... Asal isnin gi laut je mood gi hari..eh, eh, eh, ape benda aku merepek daaa?

Pejam celik pejam celik dah masuk minggu baru. Kejap jek kan. Pung pang pung pang dah nak abis dah tahun 2011. Azam tahun ni pon belum semua tercapai. Dah nak kena buat azam baru..huhuhu.

Weekend lepas balik kampung. Memang syok! Apa aku buat kat kampung nanti aku citer ye. Biasalah kalau hari isnin ni mood nak mengupdet tu lambat panas ler. Sejuk beku je rasanya. Inipun updet cukup syarat jek.. Harapan ler nak dapat citer best dari aku..huwa huwa huwa...

Okaylah..mata pon kuyu je ni...Malas nak sambung citer...daaaaaaa

p/s:psst...aku nak bagitau satu rahsia ni. Balik kampung aritu aku drive 120-130 km/j je ko..giler berhemah aku bawa kete... :p

2 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha.jgn mls2!!

Mamamya said...

huhh..klu akak dah cukup laju tu anne...heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...