Thursday, November 3, 2011

Senyum sampai ke telinga....

Yeah..yeah dah tukar angka...!

Hahaha, ape kebenda aku merepek pagi2 ni? Angka apa yang tukar? Nak tahu? Tengok gambar kat bawah ni.. hehe
Inilah kertas penimbang berat kat opis aku.. Dah namanya opis Jepun, penimbang pon made in Japanlah jugak..Tapi takpe aku dah master dah gun penimbang ni... So apa yang aku nak bagitau sangat? Berat aku dah turun lagi satu nombor daaaaaa..... Hihihi sukeeeeeeeee!

Ingat tak entry ni ? Entry pasal perubahan akulah... Aku ada mention yang berat aku masa tu 58kg kan? hah, kalau korang nak tahu berat aku statik sejak tu tau.. Geram betul aku? balik2 main antara 58-59.. tu je. Tension aku.. Sampai aku takut2 nak makan...

Dek kerana kemaruk nak tahu berat aku berapa, pagi tadi sanngup tu sampai opis terus gi timbang... Berat masa ni belum masuk breakfast lagi..hihihi... Tengok dalam gamabr tu berat aku 57.6kg hahaha suke sbb dah lama weh die statik kat angka 58 point sumthing sumthing. Tapi harini tukar gak ke angka 7 pulak... ah, tak kira walopun cume 400 gm je ai tetap nak suke.. hahahaha. Bukannye apa aku dah rasa mcm takut nak makan dah.. Teringin lasagna pon aku bolayan jek sbb takut berat aku naik.. Nipun kalo korang tgk dlm gambar lemak aku kemain sampai 19.8kg.. naik tuuuu.. Seblm ni 17 kg je... Nmpk sgt berlemak tau...huhuhu

Dah nak raya ni lagilah susah hati sbb mesti aku asik makan je..hwarghhh.. kompem naik balik ni.... nak menurunkan 400 gm kemain payah tp nak naik 2 kilo cukup senang.. tension mak! Ada lagi 2 kilo kalau ikutkan berat ideal aku tu.. Uish ntah bulan bape dapat turun....Lagi nak berat 50kg macam masa kawen? Kenalah aku puasa setahun..haha..

p/s: kompem berat aku naik balik sbb makan lunch kang..huhuhuhu

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

SY PON KENA AD SMnGT CAM AKAK LA GINI..

AnneRaini said...

nusha mmg kurus.takde mslhlah.. akak ni yang mengembang..tu yg kena usaha keras tu..hehe

ieda said...

wah2 tahniah dikkk !
teruja akak .. nak jugaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...